Glasvezel in Reeuwijk Logo
Officiele Facebook Pagina Glasvezel in Reeuwijk Officiele Twitter Glasvezel in Reeuwijk

Delta Fiber Netwerk start glasvezelcampagne in Reeuwijk-Brug

Als inwoners zich vóór 3 november 2021 aanmelden en een abonnement afsluiten bij één van de providers, legt DELTA Fiber de glasvezelaansluiting gratis aan.

Overname Rekam

De dienstverlening en het netwerk van Rekam zijn overgenomen door DELTA Fiber. Door deze overname wordt de aanleg van het glasvezelnetwerk in Reeuwijk-Brug versneld.
“Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.” aldus Astrid Hessels, Directeur Rekam. “Ik ben blij dat door deze versnelde uitrol door Delta Fiber Netwerk, Reeuwijk-Brug nu al de kans krijgt om aan te sluiten op een razendsnel glasvezelnetwerk.”
“Wij hebben al in veel gebieden aangelegd, en het enthousiasme is altijd onverminderd groot. We hebben dan ook vertrouwen in de glasvezelcampagne in Reeuwijk-Brug. Reeuwijk-Brug is straks klaar voor de toekomst.”, aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Fiber Netwerk.
De grote blauwe dino van Delta Fiber was de afgelopen week niet te missen naast zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug. Deze dino kondigt voor Reeuwijk-Brug een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel!

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Reeuwijk-Brug die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen op gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden inwoners zich vóór 3 november 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.
Let op, want kiest men pas ná 3 november voor glasvezel? Dan betaalt een inwoner € 650,- aansluitkosten.

Informatieavonden 9 en 22 september

Op 9 en 22 september zal DELTA Fiber Netwerk informatieavonden organiseren. Bewoners van Reeuwijk-Brug zullen persoonlijk worden uitgenodigd. Tijdens deze avonden wordt een presentatie gegeven waarin alles over glasvezel én over de campagne uitgelegd wordt. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kunnen inwoners nu al naar www.gavoorglasvezel.nl.

Glasvezel Informatiepunt, opening 28 augustus

DELTA Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt in zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug. In deze tijdelijke winkel vertellen de adviseurs van Delta Fiber alles over glasvezel en beantwoorden zij vragen. Ook is het mogelijk om hier een abonnement af te sluiten. Het Glasvezel Informatiepunt is per 25 augustus geopend op woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zaterdag 28 augustus is de feestelijke opening van het Glasvezel Informatiepunt. Voor kinderen ligt een presentje klaar.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Gebieden in Reeuwijk-Brug waar de glasvezelcampagne van Delta Fiber Netwerk is.
  • Facebook