Glasvezel in Reeuwijk Logo
Officiele Facebook Pagina Glasvezel in Reeuwijk Officiele Twitter Glasvezel in Reeuwijk

10.000ste glasvezel aansluiting Rekam

Stichting Rekam heeft de 10.000ste woning in Midden-Holland op glasvezel aangesloten. Rekam gaat door om de komende jaren steeds meer woningen op glasvezel aan te sluiten. Dit gebeurt momenteel met een snelheid van circa 400 woningen per maand.

Glasvezel is door haar grote capaciteit de informatiesnelweg van de toekomst. Door de aanleg van glasvezel komen nieuwe mogelijkheden zoals Interactieve Televisie en internet met zeer hoge snelheid beschikbaar. Daarnaast krijgen bewoners van Midden-Holland een grotere keuze uit aanbieders van internet, televisie en telefonie.

Nieuwe aanbieders

DDS en Trined zijn, naast Caiw, de afgelopen periode toegetreden als nieuwe aanbieders op het netwerk van Rekam. Sinds juli biedt ook Internet Provider Solcon haar diensten aan op het glasvezelnetwerk van Rekam. Solcon biedt Allesin-1 pakketten aan, inclusief Rekam kabeltelevisie. Daarnaast heeft Solcon ook pakketten met hoge internetsnelheden en interactieve TV (inclusief Opnemen en TV Gemist). Bellen via Solcon kan via zowel de vaste als de mobiele telefoon.Door de introductie van Solcon krijgt men met een Rekam glasvezelaansluiting nog meer mogelijkheden.

Uiteraard blijft Rekam op haar netwerk ook het kabeltelevisiepakket aanbieden tegen het bekende lage tarief. Het kabeltelevisiepakket van Rekam is eenvoudig op alle televisietoestellen in de woning beschikbaar. Een abonnement op het Rekam kabeltelevisiepakket kan eenvoudig gecombineerd worden met de pakketten van de andere aanbieders op het netwerk van Rekam.

Over Rekam

Stichting Regionale Kabeltelevisie Midden-Holland (Rekam) heeft een kabelnet in de regio Midden-Holland. Nagenoeg het volledige netwerk van Rekam tot in de woonwijken bestaat reeds uit glasvezel. Rekam werkt continue aan de aanleg van glasvezel in de woonwijken zelf. Circa 20% van de aansluitingen op het netwerk van Rekam bestaat volledig uit glasvezel. Voor het glasvezelnetwerk blijft het uitgangspunt van Rekam onveranderd, een aantrekkelijk televisie-pakket voor een laag tarief. Ook via het glasvezelnetwerk kijkt men al televisie voor slechts € 9,65 per maand!

  • Facebook